Com prevenir l’aparició d’acars a casa o a l’oficina

La primera manera de prevenir l’aparició d’acars a casa oa l’oficina és mitjançant una neteja adequada. Una empresa de neteja ha de tenir un pla de neteja establert que inclogui el desempolsat de mobles, l’aspiració de catifes i la neteja de tots els espais. Això ajudarà a reduir el nombre d’acars i pols a l’aire.

Una altra mesura que es pot prendre per prevenir l’aparició d’àcars és l’ús de productes de neteja hipoal·lergògens. Aquests productes ajuden a reduir la quantitat d’al·lèrgens a l’aire, cosa que redueix la quantitat d’acars a l’entorn. Es recomana utilitzar productes amb menor contingut de fragància per evitar irritacions a la pell ia l’aire.

Finalment, la desinfecció de superfícies amb productes antimicrobians és una excel·lent mesura per prevenir l’aparició d’acaraments. Aquests productes ajuden a eliminar els gèrmens i bacteris que poden causar al·lèrgies i malalties. Es recomana utilitzar els productes de manera regular per mantenir les superfícies netes i lliures d’acars.

ENVIA’NS EL TEU CV I ET RESPONDREM

VOLS TREBALLA AMB NOSALTRES

Obrir xat
1
Necessita ajuda?
Hola, necessites ajuda?
Ves al contingut