OFERTES DE FEINA

Si està buscant un treball de neteja, ha arribat al lloc adequat.

A la nostra pàgina web trobarà ofertes de feines de neteja a tot el país i estem segurs que trobarà l’oportunitat laboral perfecta per a vostè.

Les nostres ofertes de treball de neteja són de primera qualitat i inclouen feines en diversos sectors. Des de professionals de la neteja d’oficines fins a serveis de neteja a domicili i tot allò intermig. Tanmateix, també oferim opcions per a treballs de neteja d’hotels, restaurants, bars, empreses i altres empreses.

Si està interessat a unir-se al nostre equip de netejadors, envieu el vostre currículum a la nostra pàgina web i us contactarem tant aviat com sigui possible. Estarem encantats de poder donar-li la benvinguda al nostre equip i ajudar-lo a trobar el treball de neteja perfecte per a vostè. 

ENVIA’NS EL TEU CV I ET RESPONDREM

VOLS TREBALLA AMB NOSALTRES

Aquest establiment ha estat subvencionat per l’ajut extraordinari pel manteniment d’ocupació en microempreses i persones autònoms treballadores, segons el Decret Llei 16/2020, de 5 de maig, per fer front al COVID-19. Aquest ajut ha estat cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

Informació sobre les ofertes de feina

Treballar en la neteja de oficines, cases, parquings i comunitats de veïns és una feina exigent, però gratificant. Els treballadors de neteja tenen l’oportunitat de contribuir a mantenir la higiene i salubritat dels llocs on treballen. No només això, sinó que també tenen l’oportunitat de contribuir a crear un entorn segur i saludable per a tots els usuaris.

Les ofertes de feina poden comportar diferents tasques, com ara buidar i netejar papereres, escombrar, fregar, rentar els vidres, netejar els banys, netejar els murs i sostres, netejar els objectes d’oficina, netejar les superfícies, netejar els electrodomèstics, polir les superfícies, aplicar productes de neteja, recollir els residus, etc. A més d’aquestes tasques, també tenen l’oportunitat de proporcionar serveis addicionals com ara desinfecció i desinsectació

Les ofertes de feina poden incloure responsabilitzar-se   de mantenir les árees exteriors. Això inclou netejar les voreres, recollir les fulles, recollir les branques,  rentar els carrers, recollir els residus, etc. Aquestes feines es requereixen per mantenir les árees exteriors de les instal·lacions netes i saludables i per garantir un entorn segur i saludable per a tots els usuaris.

Els treballadors  de la neteja també poden ser responsables de controlar els nivells d’humitat, controlar els nivells de pols, controlar els nivells de soroll, netejar els sistemes de ventilació, netejar els filtres d’aire, netejar els sistemes de calefacció, netejar els filtres de l’aire condicionat, netejar les calderes, netejar els filtres dels aspiradors, etc. Aquestes feines asseguren que l’aire és saludable i que els espais estan nets

Si tens algun dubte, pots posar-te amb contacte en nosaltres :

Tipologies de valors com empresa

Adaptació d'horaris

Oferim horaris flexibles que s’adapten a les teves necessitats, el nostre experimentat equip deixarà les seves instal·lacions impecablement netes i desfinfectades.

Atenció personalitzada

Oferim als clients serveis i productes que s’adaptin a les seves necessitats i desitjos, per tal de satisfer-los al màxim.  

Compromis de satisfacció

Productes homologats, maquinària pròpia i professionals de la neteja mostren el nostre compromís de satisfacció amb el client. 

ENVIA’NS EL TEU CV I ET RESPONDREM

VOLS TREBALLA AMB NOSALTRES

Obrir xat
1
Necessita ajuda?
Hola, necessites ajuda?
Ves al contingut